مواد لازم برای میگو پلو مجلسی میگوی پاک شده : 300 الی 350 گرم برنج : 2 و یک چهارم پیمانه پلوپز پیاز : 1 عدد هویج خلال شده : 3 الی 4 قاشق غذا خوری خلال بادام : 3 قاشق غذا خوری زرشک قرمز : 3 قاشق غذا خوری جعفری یا گشنیز خرد شده : 3 قاشق غذا خوری پیاز داغ طلایی : 2 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده : 2 قاشق غذا خوری شکر : 2 الی3 قاشق مربا خوری آب برای درست کردن برنج کته : 3 و یک چهارم پیمانه نمک : به میزان لازم  
آشپزی خوری ,قاشق ,چهارم پیمانه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ترنج طراحی وب و برنامه نویسی وب بهترین تشک خواب پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان مـنِ پیش از تـ❤ـو تکنولوژی برتر آموزشی طاقت بیار یو پی اس apc شهر شمشک دربندسر بهشت رودبار قصران